nieta's FotoPages

By: ardini farhana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 22-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
workshop@penang

di dalam bilik meeting..sempat berposing melepas tension
mr chew belanja durian
zaihan, nieta n diana
View all 22 photos...
















Tuesday, 22-May-2007 02:14 Email | Share | | Bookmark
....framming..frames..framed....

 
 
 
View all 82 photos...
time takde keje kat umah leh la buat semua nie...hehe














Monday, 30-Apr-2007 08:53 Email | Share | | Bookmark
Pesta Buku Antarabangsa KL - 2007

dah ready nak jalan..
dengan favourite novelist mama.. kak aisya sofea
dengan favourite novelist aqilah n baby.. Damia Hana
View all 10 photos...
seperti tahun2 sebelum ni..sekali lagi kami ke pesta buku di PWTC.. memang tak sabar sangat nak pegi sane.. dah terbayang buku2 magazine yang byk...kali ni nak borong utk setahun punye stok..ok tak? hehe lagi satu mama dah berazam nak mintak resit..sbb nak cover income tax yg RM700 untuk buku tu...

tapi tak dapat bawak adik sbb adik kecik lagi..nnt adik ngamuk dlm pwtc tu lak sbb panas dan tak selesa.. so kitorang tinggal adik kat mak chaq.. mula2 tu si kakak behaved jer jalan sendiri sambil pegang tangan papa n mama... sejam lepas tu dier dah muler nak dukung sbb die cakap dier sakit kaki.. alamak sian dini.. kaki die dah melecet kemerahan..silap la jugak tak pakaikan stokin..lagi kesian kat papa sbb kena dukung sepanjang kat situ..









Tuesday, 17-Apr-2007 00:39 Email | Share | | Bookmark
si kakak pulak..

mama, kakak n adik.. (adik nyenyak tido)
di hentian jln duta tunggu maksu sampai
kakak tayang gigi..adik tayang mata
View all 6 photos...
kakak pulak dah masuk 2 tahun setengah sekarang.. syukur Alhamdulillah kakak membesar seperti kanak2 lain.. tapi bak kata org, lain anak lain perangai nya... perbezaan ketara si kakak tak suka tgk tv.. yg si adik lak suka sangat2... kalau kitorang ralik tgk tv.. kakak akan main sorang2 kat tepi sambil cakap sorang2 mcm dlm dunia dia sendiri.. kadang2 sian juga tgk dia terlalu berdikari.. cthnya kalau jatuh cepat2 dia gi ambik ubat dan sapu sendiri.. semoga kakak akan terus membesar dengan cergas..cerdik.. dan menjadi anak yang solehah.. nnt jaga adik ya kakak...





Tuesday, 17-Apr-2007 00:24 Email | Share | | Bookmark
alesya 4 bulan

habit yg sama dengan kakak..hisap jari waktu nak tido
cak
pantang dibaringkan..terus nak niarap
View all 13 photos...
syukur Alhamdulillah Alesya start meniarap masa umurnye 2 bulan lebih.. dah masuk ke 4 bulan nie dia dah start angkat punggung nak ke depan... tak sabar betul nak tunggu adik besar.. leh main dengan kakak.. kakak pun mcm tak sabar dah nak main dengan adik ni..




[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net