nieta's FotoPages

By: ardini farhana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark



Monday, 19-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
shopping kat sunway pyramid

 
 
 
View all 8 photos...
weekend kali nie bwk dini jln2 sunway pyramid.. dini suke sangat tgk booth2 yg byk teddy bear ataupun soft toys... hai kalau dah pandai jln betul2 nie habis la.. agaknye semua kedai dia nak pergi..


Sunday, 18-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
playground lagi..

bersedia utk bertolak
jeng jeng jeng
nape monyok je tu
View all 32 photos...
dah lama gak dini tak gi playground.. kali nie dini dapat skill baru... dah boleh jln kat playground tu.. pastu boleh turun papan gelongsor sendiri.. suke la sangat tu...


Saturday, 17-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
aksi dini di rumah..

nie aksi time panas
tgh mengorat cokodok papa
 
View all 23 photos...
mcm2 aksi dini kat umah.. bukan senang nak bagi dia tido.. kena bagi penat dulu baru la dia surrender sendiri.. hehe


Sunday, 4-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Karnival TV3 - Bukit Jalil

bawak dini naik lrt
aik dah sampai dah? sekejap nyer
eizlan yusof kat booth cerekarama
View all 15 photos...
Dah kebetulan area umah kitorang dkt je.. so kitorang decide nak gi jenguk2 apa yg ada kat sana.. punye la byk kete..last2 kitorang parking kat sri petaling dan bwk dini naik lrt ke bkt jalil.. bukan main sonok dia naik lrt.. first time la katakan..hehhe


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net