nieta's FotoPages

By: ardini farhana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 5-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
driving a sport car

 
 
 
View all 6 photos...
seperti dijanjikan dapat juga mama belikan dini sport car kaler merah... sempat snap beberapa gambar masa dini cuba2 drive..hehe



Sunday, 15-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
reunion geng berempat

 
 
jemput makan..
View all 16 photos...
hemm setelah sekian lama plan... dapat jugak berjumpa geng2 mama dini di umah.. tak tau la sempena aper..asalnye sempena bday dini..pastu sempena raya haji.. tapi nie dah lps raya... hehe.. tapi mmg best giler sekali sekala dapat jumpe balik geng kamceng masa kat mmu dulu.. tingat lagi masa kitorang jadi Oc ada sorang junior ni (read: fahmy) gelar kitorang geng berempat..sebab kemana saja berempat... cuma sekarang je dah terpisah.. even derang pun keje TM .. tapi report kat different place/department... bile sekali sekala jumpe.. punye la syok sembang sampai telupe nak ambik gambar berempat.. ini pun gambar2 kenangan yg sempat papa dini ambik... tq mr photographer for being so understanding...


Tuesday, 10-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidiladha

mak aji dini..
nak gi beraya..
ok tak?
View all 10 photos...
Raya tahun nie first time kitorang beraya di KL memandangkan tak dpt cuti panjang... nasib baik keluarga kakak di kinrara pun tak balik.. so takde la sunyi sangat... sekali sekala seronok jugak bergotong royong menjalankan ibadah korban di KL...





Sunday, 1-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
kisah di tahun baru..

2 hari selepas..
masih mampu tesenyum..
hati waja..
View all 4 photos...
kesian dini.. akibat active sangat kipas jatuh menimpa muka.. habis pipi sebelah kanan luka berdarah.. tak tau nak cakap mcm mana paniknya kitorang time tu.. tapi syukur Alhamdulillah slp seminggu luka tu dah sembuh kembali...


Saturday, 31-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
kereta baru ku..

jom dini bwk gi jalanĀ²
naik keter baru..
ganas tak?
View all 4 photos...
bapa ku pulang dari kota..
bapa ku belikan kereta..
kereta kecil warna merah..
boleh ku bawa ke sekolah..
.




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net