nieta's FotoPages

By: ardini farhana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 20-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jom jalan2 dgn dini di kampung tok & aki @pahang

 
 
 
View all 4 photos...
memandangkan mama ade keje kat kuantan.. kesempatan diambil untuk balik ke kampung papa... bukan main seronok dini dapat jumpa tok..aki..dan sedara2 lain..





Monday, 19-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Resepi Hari Ini Bersama Chef Ardini Farhana

puan-puan..
mula2 masukkan air
kemudian masukkan perencah
View all 10 photos...
Sekarang ni dini suke sangat main masak2... so mama belikan lah set masak2 utk dini... tapi kesian pulak bila tgk dia main sorang2.. agaknye dia dah biasa mcm tu.. sorang2 pun jadi...



Sunday, 18-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Express Hogwarts...

dalam kabin
dini dah nak tido
 
View all 18 photos...

hehehhe kalau tgk title tu nampak sangat mama dini ni die hard fan harry potter ek.. ala papa dini pun sama gak..kalau dah baca buku harry potter sampai tak nak buat keje lain..

cuti kali nie kami decide nak naik ketapi balik perlis.. saja nak relaks2 dlm ketapi merangkap nak bagi experience naik ketapi utk dini.. so far mmg best.. mungkin sbb kami ambik first class coach.. kami sekeluarga stay di dlm kabin yg ada 2 katil.... dlm kabin tu ada meja mkn.. sinki.. so boleh lepak2.... mama dini siap bwk notebook sbb nak tgk movie time boring2.. maunye tak.. hampir 12 jam kami kat dlm ketapi tu.. dari kol 8.45pm sampai la 8.30am... apa2 pun mmg best...


Wednesday, 14-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 5 photos...






Tuesday, 13-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti Malaysia @ Pulau Langkawi

di jeti kuah
dini berposing di perdana beach resort
 
View all 17 photos...
Cuti kali nie kami bawak dini ke Pulau Langkawi naik ferry dari Kuala Perlis.. kami bermalam di Perdana Beach Resort.. ingat nak gi LIMA '05 sekali.. tapi asyik hujan je.. jadi kami cuma bershopping-shopping dan bawak dini mandi manda.. anyway mmg best shopping kat langkawi..kalau ada bonus lagi besttt.. hehhee






[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net